Veszprémi Tavaszi Fesztivál

Veszprémi Tavaszi Fesztivál

a Pannon Várszínház rendezésében 2012-ben is!

Jöjjön el Veszprémbe, és nézze meg az ötödik Veszprémi Tavaszi Fesztivál  előadásait a Pannon Várszínházban!

A Veszprémi Tavaszi Fesztivál előadásait két helyszínen, a veszprémi SÉD Filmszínházban és az inotai RETRO Színházban tekinthetik meg az érdeklődők.

Három koncert és négy színházi bemutató, összesen hét előadás február 29-től március 31-ig!  A részletes programot a plakáton láthatja.

Az idei Veszprémi Tavaszi Fesztivál a hazánkban egyik legnépszerűbb népzenei  együttes, a GHYMES Együttes koncertjével veszi kezdetét február 29-én. 

A Pannon Várszínház évről évre megrendezi a Veszprémi Tavaszi Fesztivált, amely veszprémi és várpalotai helyszínnel igazi kulturális csemegét kínál a színház és koncertek kedvelőinek.

A Veszprémi Tavaszi Fesztivál programjáról és a Pannon Várszínház előadásairól további részleteket talál a Pannon Várszínház honlapján !

Látogasson el Veszprémbe, és foglalja le szállását a Magisterben!

Egész évben izgalmas programokkal, kiállításokkal,  fergeteges fesztiválokkal várja Önt Veszprém, a királynék  és fesztiválok városa, ahonnan a  Balaton és a Bakony szépségeit is felfedezheti!

Válogasson a Pannon Várszínház SÉDBÚCSÚZTATÓ előadássorozatának programjai közül is,   és  ne hagyja ki  a Veszprémi Fesztiválokat 2012-ben sem!

Kapcsolódó cikkek

<< Vissza

Hotel Magister zöld esküvő kondicionáló terem esküvő óarany kétágyas szoba