Konferenciaterem-Rendezvényterem-Rendezvényhelyszín- Hotel Magister- Veszprém

A Hotel Magister földszintjén kapott helyet egy színvonalas kialakítású rendezvényblokk egy 230 m2-es konferenciateremmel, társalgóval, ruhatárral. A légkondicionált konferenciaterem-rendezvényterem széksorosan 200-220 fő befogadóképességgel rendelkezik. A közel négyzetes alapú konferenciaterem  a rendezvény jellegének megfelelően átrendezhető, hangtechnikai és prezentációs eszközökkel felszerelt. Igény esetén további előadótermek bérelhetők a szomszédos egyetemi kampuszon.

Hotel Magister - Konferenciaterem-Rendezvényterem-Rendezvényhelyszín-Veszprémben  Hotel Magister- Rendezvényterem  Díszvacsora- Hotel Magister

A 800 férőhelyes "hotel" igényes környezetével, minőségi szolgáltatásaival konferenciák, szakmai tanácskozások, évfolyam találkozók, bankettek, esküvők, tréningek, előadások, továbbképzések és különféle családi- és üzleti rendezvények számára ideális rendezvényhelyszín.

Az igényelt vendéglátást, cateringet partnercégeink biztosítják.

Veszprém, a királynék városa és vonzáskörzete, a Balaton és a Bakony természeti kincsei, turisztikai látványosságai, nevezetességei mellett gazdag programkínálattal várja vendégeit.

Technikai felszereltség: projektor, írásvetítő, flip-chart, kivetítő vászon, hangosítás, vezetékes-és vezeték nélküli mikrofon, videorecorder, CD, DVD, MP3 lejátszó


Tekintse meg képeinket!

A rendezvény helyszín megközelítése

Kérje ajánlatunkat!

Hotel Magister- Veszprém

Cím, Elérhetőség, kapcsolat, információ:

  • Cím: H-8200 Veszprém, József Attila u. 34/ 2.
  • Tel: +36/88 623 000
  • Fax: +36/88 623 009
  • E-mail: info@hotelmagister.hu
  • Web: www.hotelmagister.hu

 

Kapcsolódó cikkek

<< Vissza

Hotel Magister zöld esküvő kondicionáló terem esküvő óarany kétágyas szoba