Séd-völgyi sétaút

Osztálykirándulás, Nyári tábor Veszprémben, a Bakony- Balaton térség szívében

Osztálykirándulásra, nyári táborozásra hív Veszprém, a Balaton és a Bakony!

Szervezzen osztálykirándulást, nyári tábort Veszprémbe, a Királynék városába, ahonnan a Balaton és a Bakony is elérhető közelségben van!

Veszprém belvárosához közel olcsó szállással, hotel szintű szolgáltatással várjuk az osztálykirándulókat, táborozókat az egyetem felső kampuszán található 2006. februárjában átadott modern diákhotel kétágyas és 2x2 ágyas fürdőszobás-minikonyhás lakóegységeiben. A tanév idején változó szabad kapacitással rendelkezünk kétágyas lakóegységekben, előzetes tájékozódás ajánlott!

Osztálykirándulás ár: 4000,- Ft/Fő/éj, 18 felett 400,- Ft/fő/éj idegenforgalmi adó

Veszprém és környéke nem csak osztálykirándulásra, de nyári táborozásra is kiválóan alkalmas. A veszprémi nyári diáktáborok résztvevői részére is a kedvezményes osztálykirándulás áron biztosítjuk a szállást. Étkezési lehetőség a közeli éttermek valamelyikében, vagy helyben. Igény esetén a benti programok részére termet biztosítunk.

A Veszprémi Állatkert, mely Magyarországon talán a legszebb természeti adottságokkal rendelkezik, szálláshelyünktől kis sétával elérhető. Az Állatkert újdonságai az Afrika-ház és a Csimpánzvilág különleges élményt nyújt a látogatóknak.  A szálláshelyről az Állatkertbe vezető út  érinti a Gulya-dombi Parkerdőt, melynek kilátóiból csodás kilátás nyílik a Veszprémi Várra és a Bakony lankáira. A kultúra és művészetek iránt érdeklődőket a Veszprémi Vár művészeti és egyházi kiállításai várják egész évben. 

Az aktív turizmus kedvelői kerékpárral vagy bakancsban juthatnak le a Balatoni bringa körútra, a Balaton felvidék csodás helyeire, a Bakony erdeibe, kirándulóhelyeire. Páratlan kikapcsolódást kínál az ország egyedülálló hegyi kerékpáros központja, az eplényi  Bringaréna, mely télen Síarénaként várja az aktív kikapcsolódást kedvelőket. Veszprém és térsége kitűnő lehetőségeket biztosít a kerékpáros és gyalogos túrák, valamint a kalandparkok kedvelőinek egyaránt.

Újdonság! Kerékpárkölcsönző hálózat működik Veszprém megyében. A hálózat 11 kölcsönzőpontból áll: Veszprémben, Várpalotán, Balatonkenesén, Zircen, Nagyvázsonyban, Kislődön, Halimbán, Somlón, Tapolcán, Nemesvámoson és Kapolcson bérelhetők a kerékpárok és a szükséges eszközök, amelyek bármelyik kölcsönzőpontban letehetők. A kiránduló csoport részére előzetes kérésre megfelelő számú kerékpár kölcsönzéséhez segítséget nyújtunk.

A Séd-völgyi sétaútvonal: Kolostorok és kertek a veszprémi Vár tövében- Sétaút 12 állomással a Séd-völgyében. A veszprémi Vártól az  Állatkertig tartó sétaút a Séd-patak völgyében számos lehetőséget kínál a turisták számára, várja az osztálykirándulásra érkezőket, a kerékpáros túrázókat. Töltse le az útikalauzt!

A Veszprémi Várban megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt Veszprém új turisztikai létesítménye a Szaléziánum Érsekségi Turisztikai Központ: a 2011-ben nyílt központ gondol a gyerekekre is! Szeretettel várja azon 3-15 éves korú gyermekeket, fiatalokat, akik szívesen játszanak és játszva tanulnak az egyházról, vallásról, életről. A kollégák kézműves foglalkozásokkal, drámajátékokkal, mesékkel, dalokkal, aktív- és interaktív foglalkozásokkal állnak rendelkezésükre a gyermekfoglalkoztatóban. A "Szaléziánum gyerekszemmel" programban saját korosztályuknak megfelelő tárlatvezetésben vehetnek részt.

Az egyházi évhez illeszkedő tematikákban hangsúlyos szerephez jutnak jeles napjaink, időszakaink, melyek alkalmával külön meghirdetett programokon vehet részt a vállalkozó kedvű ifjúság. A foglalkozásokra csak előre bejelentkezett gyermekeket, osztályokat, csoportokat fogadnak.
Bejelentkezés: 88/580-528. További információ: www.szalezianum.hu

A programlehetőségeket honlapunk programajánló menüpontjában gyűjtöttük össze!

Még több veszprémi és veszprém környéki program ötletet talál a veszprémi Útitárs c. kiadványban.


Látogasson el Veszprémbe, és foglaljon szállást a Magisterben, a Pannon Egyetem modern, szálloda jellegű kollégiumában!                                                                                                                                                                                                                                          
Kérje ajánlatunkat!      

Hotel Magister- Veszprém

Cím, Elérhetőség, kapcsolat, információ:

  • Cím: H-8200 Veszprém, József Attila u. 34/ 2.
  • Tel: +36/88 623 000
  • Fax: +36/88 623 009
  • E-mail: info@hotelmagister.hu
  • Web: www.hotelmagister.hu

                                                     


  Pablo a sztár Veszprémben, a Kittenberger Kálmán Növény-és Vadasparkban Kerékpár kölcsönző és szervíz Veszprémben Cseszneki Vár Hajókirándulás a Balatonon

 

Kapcsolódó cikkek

<< Vissza

Hotel Magister zöld esküvő kondicionáló terem esküvő óarany kétágyas szoba