Hotel Magister - Olcsó Szállás Veszprémben a 800 fős diákhotelben

Olcsó szállás Veszprémben, a 800 férőhelyes diákhotelben!

Olcsó luxus kollégiumi szállást ajánlunk Veszprémben - nyáron nagycsoportok részére is- a szállodai szintű szolgáltatást nyújtó 800 férőhelyes modern diákhotelben


Szervezzen osztálykirándulást, nyári tábort, konferenciát,  sport- vagy egyéb rendezvényt Veszprémben, és foglaljon szállást a Hotel Magisterben.

A Pannon Egyetem 2006. februárjában átadott kollégiumában a nyári hónapokban, júliusban és augusztusban egyidejűleg 800 fő részére tudunk minőségi olcsó szállást biztosítani igényesen berendezett 2 ágyas és 2x2 ágyas fürdőszobás-minikonyhás apartmanjainkban. A tanév idején szeptembertől június végéig korlátozott- 80 férőhelynyi-szabad szállás kapacitással rendelkezünk. A diákhotel mind a tömegközlekedési eszközzel, mind a személygépkocsival érkezők számára könnyen megközelíthető. 246 parkolóhelyes saját zárt parkolónkban a gépjárművek biztonságosan elhelyezhetők. 240 főig ajánljuk figyelmükbe légkondicionált, technikai eszközökkel felszerelt földszinti rendezvénytermünket, mely konferenciák, esküvők, tréningek és üzleti rendezvények lebonyolítására kiválóan alkalmas.

Veszprém és térsége tavasztól őszig színes programkínálattal várja a zene, a tánc, a kultúra, a művészet, a fesztiválok rajongóit és az aktív turizmus kedvelőit. Különleges élményt nyújtó fesztiválok, fergeteges programok egész évben!

Látogasson el Veszprémbe, és foglaljon szállást a Magisterben, a hotel szintű szolgáltatást nyújtó modern diákhotelben!

Olcsó minőségi szállással, diák- csoport- és nyugdíjas kedvezménnyel, akciós ajánlatokkal várjuk a családokat, az egyéni turistákat, a diák- és felnőtt csoportokat. Osztálykirándulásokat kiemelten kedvezményes áron fogadunk. A helyszín konferencia, tréning rendezésére is kiválóan alkalmas.

Nagycsoportok részére egyedi ármegállapodás lehetséges!

Szállásdíjainkat és akciós ajánlatainkat megtekintheti az árak menüpontban.

A kirándulási- és programlehetőségekről Programajánló menüpontunkban tájékozódhat, a veszprémi fesztiválokat itt tekintheti meg!

Kérje ajánlatunkat!

 Veszprém a fesztiválok városa a fesztiválok évében még gazdagabb programkínálattal várja vendégeit!

Veszprémtől csak karnyújtásnyira van a Balaton és a Bakony!

Fedezze fel a veszprémi térség természeti kincseit, turisztikai látványosságait!

Hotel Magister- Veszprém

Cím, Elérhetőség, kapcsolat, információ:

  • Cím: H-8200 Veszprém, József Attila u. 34/ 2.
  • Tel: +36/88 623 000
  • Fax: +36/88 623 009
  • E-mail: info@hotelmagister.hu
  • Web: www.hotelmagister.hu

 


Kapcsolódó cikkek

<< Vissza

Hotel Magister zöld esküvő kondicionáló terem esküvő óarany kétágyas szoba