Bringaréna Eplényben

Bringaréna Eplényben- újra megnyílt a Bringaréna Eplényben!


Próbáld ki a Veszprémtől mindössze 15 km-re fekvő Bakonyi településen, Eplényben található Bringaréna downhill pályáját!

 

Magyarországon egyedülálló kikapcsolódási lehetőséget, szolgáltatásokat kínál a kerékpározás, az aktív turizmus és a természet kedvelőinek az eplényi hegyi kerékpáros központ, a  2012. júniusában megnyílt Bringaréna.

 

Egy kis ízelítő az eplényi Bringaréna hegyi kerékpáros központ kínálatából a kezdő és profi bringásoknak, természetjáróknak és az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek:

libegőzés, downhill kerékpározás különböző nehézségű pályákkal, szervezett kerékpáros túrák, kerékpáros oktatás minden korosztálynak és szintnek, eszközbérlés, nordic walking túrák és oktatás, étkezés a Holle Anyó Panziójában vagy a körbárban, erdei tanösvény, kilátópont, transzferek, lovaskocsizás stb.

A helyszín a téli hónapokban egyébként Síarénaként, az ország mára már elismert egyik sícentrumaként üzemel.

A Bringaréna mellett Veszprém és a Bakony-Balaton térség számos izgalmas kikapcsolódást ajánl az idelátogatóknak. A kirándulási és egyéb program lehetőségekről honlapunk programajánló menüpontja tájékoztat.

Látogasson el vidékünkre, és foglaljon szállást a térség központjában, Veszprémben a királynék és fesztiválok városában található "Hotel Magister" diákhotelben! Olcsó, minőségi szálláshelyet kínálunk egész évben 2 ágyas fürdőszobás apartmanjainkban. A nyári időszakban akciós csomagajánlatokkal várjuk a vendégeket, diákoknak, diákcsoportoknak rendkívül kedvezményes árat ajánlunk egész évben. Saját nagy területű zárt parkolóval rendelkezünk, mely autóbuszok fogadására is alkalmas. A kerákpárok tárolására pedig zárt kerékpártárolónk szolgál. Az épület előtt elhaladó kerékpárútról mind a balatoni bringakörút, mind a Bakony kerékpárútjai elérhetők.

Veszprémtől csak egy karnyújtásnyira van a Bakony és a Balaton, fedezze fel térségünk természeti kincseit, ismerje meg történelmi- kulturális- és turisztikai látványosságait!

Szeretettel Várjuk!

 

Hotel Magister- Veszprém

 

Cím, Elérhetőség, kapcsolat, információ:

  • Cím: H-8200 Veszprém, József Attila u. 34/ 2.
  • Tel: +36/88 623 000
  • Fax: +36/88 623 009
  • E-mail: info@hotelmagister.hu
  • Web: www.hotelmagister.hu

 

 


 

<< Vissza

Hotel Magister zöld esküvő kondicionáló terem esküvő óarany kétágyas szoba